Erhvervsmanden Asger Aamund er klar med råd til den nyslåede multimillionær, der her til aften endelig meldte sig hos Danske Spil.

Til aften meldte vinderen af danmarkshistoriens største lottogevinst sig hos Danske Spil, og det kan ikke være en nem sag at stå med alle de penge mellem hænderne. Den succesfulde erhvervsmand Asger Aamund er imidlertid vant til at jonglere med penge og investeringer, og han har et par håndgribelige råd til vinderen af de mange millioner.

- Jeg vil råde ham til at bruge 1 million til fis og ballade. Det skal der være plads til. Han kan holde en kæmpe fest for sin familie, rejse jorden rundt, købe en stor flot bil, eller hvad han nu har lyst til. Men ikke for mere end 1 million. Så er det slut, siger Asger Aamund.

LÆS OGSÅ

- Dernæst skal han hyre en god rådgiver, der kan give ham råd og sikre, at pengene taber mindst muligt i værdi. Måske kan nogle af pengene bruges til at starte egen virksomhed, eller han kan købe aktier og obligationer for dem. Det vigtigste er, at han udelukkende rører renterne. Pengene skal han lade stå, råder Aamund og mener desuden, at det er yderst vigtigt, at vinderen fortsætter sit liv som hidtil:

- Han skal fortsætte med sit liv, passe sit arbejde. Vinderne af de store gevinster, som har valgt at leve som grever og baroner er blevet ulykkeligt og socialt rodløse. Det er derfor, det er så vigtigt, at han fortsætter sit liv. Han kan selvfølgelig gøre tilværelsen lidt mere behagelig.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLENLÆS OGSÅ

Vinderen af de 135 millioner har brugt de seneste dage på at tænke sig om. Danske Spil fortæller, at manden er en mand i 50'erne, som kommer fra Storkøbenhavn og har to børn. Vinderen ønsker at forblive anonym, men har sagt ja til økonomisk rådgivning fra Danske Spil.