Katja fik sig noget af en overraskelse, da hun var med sin seks-årige datter i København.

De havde både været på kanalrundfart og besøgt flere museer, da den lille pige ville ind på McDonalds på Strøget for at købe en is - men i virkeligheden havde hun noget helt andet i tankerne, skriver Katja på Facebook-siden Fucking Flink.

»Min datter havde fået 100 kr. af sin mormor for at kunne købe en ny Monster High-dukke, som hun ønskede sig. Inden turen i BR på Strøget vil min datter på McDonald's. Jeg venter udenfor med øjnene på hende, mens hun går ind for at købe sin is... troede jeg!«

Til Katjas overraskelse kom datteren i stedet ud med en kæmpe pose cheesburgere.

»Hun har brugt sine 100 kr. på mad til de hjemløse på Strøget og ønsker, at vi går rundt og deler ud. Vi gjorde, som hun ønskede, og hun var lykkelig for de smil og kram, hun fik med sig på vejen,« skriver den stolte mor.

Læs også:

Historien om den seks-årige piges rørende gestus er på bare to timer gået viralt med over 7.500 likes. Den bliver også delt og kommenteret flittigt.

»En pige med hjertet på rette sted! Hvor dejligt,« skriver Susanne Beck Andersen i kommentarsporet under opslaget på Fucking Flinks Facebook-side.

Mange roser Katjas opdragelse og hendes datter for at tænke på samfundets svageste.

»Hvor er det godt tænkt og så i den alder,« skriver Dorthe Sørensen.

Læs også:

Efter at have delt cheeseburgere ud til de hjemløse på Strøget fik pigen sin Monster High-dukke alligevel. Katja synes, hun havde fortjent den efter sin gode gerning.

Det er det svært at være uenig med hende i.