Sommervejr på vej
Sommervejr på vej Foto: Betina Garcia
Den kommende uge bringer rigtig godt vejr til danskerne. Nogle steder vil det blive helt op til 27 grader ifølge DMI.

Ifølge DMIs tal starter det gode vejr onsdag, hvor der bliver tørt vejr med en del sol. Temperaturerne kommer de fleste steder til at ligge mellem 20 og 25 grader, mens der ved kysterne kan være helt ned til 12-15 grader med en let til frisk vind fra sydøst.

- Varmen begynder at presse på fra onsdag, og det ser ud til, at det er midt- og vestjylland, der får de højeste temperaturer, siger vagthavende meterolog Niels Hansen ved DMI.

Torsdag bliver det også rigtig godt vejr, og flere steder kan danskerne se til frem til sommerferie-høje temperaturer.

- Midt på Sjælland, Fyn og i midtjylland bliver vejret rigtig godt. Det kan blive op til 27 grader, viser prognoserne, siger Niels Hansen fra DMI. 

I Syd og -Vestjylland må de dog indstille sig på, at de kan risikere at få regn og tordenbyger og temperaturer ned til 10-15 grader og vind mellem nord og øst. 

Fredag bliver det i de nordlige og østlige dele af landet tørt med en del sol. Resten af landet får til gengæld flere skyer, og der kan komme regn og byger i sydvest.

Temperaturen kommer til at ligge mellem 20 og 25 grader, mens kysterne igen får det lidt koldere, omkring 15 grader. Vinden vil komme fra øst og sydøst, inden den senere på dagen fredag drejer til sydvest og vest.

Weekenden står til at blive en blandet affære, men vejrudsigterne er stadig usikre ifølge DMI. Indtil videre viser prognoserne, at lørdag bliver tør med en del sol, men der er også udsigt til regn i de sydøstlige egne.

Danskerne kan dog endnu engang se frem til temperaturer på helt op til 20 grader. Natten til søndag kommer det til at regne i syd, og der kommer måske også en smule torden, oplyser DMI.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.