24-årige Rikke oplevede lørdag noget af det mest smertefulde og pinlige, hun nogensinde havde været ude for, da hun eksperimenterede seksuelt med sin kæreste og en dildo. Nu har hun et vigtigt opråb til alle.

'Piger - Pas på når I bruger store dildoer - det er ikke altid en fornøjelse.'

Sådan indleder den 24-årige Rikke sin advarsel i en privat gruppe på Facebook.

Rikke havde i længere tid sammen med sin kæreste eksperimenteret med større og større dildoer. Efter et års øvelse brugte Rikke en dildo, der målte 29 centimeter i længden og fem centimeter i bredden. Men her gik det galt.

»Alt gik, som det plejede, og jeg havde brugt den før, men pludselig laver hans håndled eller min krop et vrid, og det gør pludselig sindssygt ondt. Og endnu værre, vi kunne ikke få den ud,« siger Rikke til BT.

(Du kan se dildoen herunder)

Den 29 cm lange og fem cm brede dildo blev lidt for meget for Rikke.
Den 29 cm lange og fem cm brede dildo blev lidt for meget for Rikke. Foto: Wish
Vis mere

Smertehelvede

I en blanding af smerte og panik forsøgte parret med diverse creme og olier, men intet hjalp. De måtte ringe efter hjælp. Efter at have forklaret lægevagten i telefonen, at hun ikke kunne bevæge sig ned på sygehuset selv, sendte lægevagten en ambulance.

Ambulancens ankomst trak ud, men efter en time kom lægen frem. Lægen forsøgte sig også med creme og olie, men måtte opgive, og med dildoen stadig siddende oppe i sig, måtte Rikke med amublance mod skadestuen.

»Jeg har aldrig oplevet noget så smertefuldt. Samtidig kunne jeg blot tænke på, hvor pinligt det ville være, når vi kom frem til sygehuset. Alle ville jo grine af mig,« siger Rikke.

Efter en time på sygehuset fik lægerne den lange dildo ud. Smerterne var så voldsomme, at Rikke måtte lægges i fuld narkose, så de kunne undersøge hende for indvendige skader.

»Mistanken fra min gynækolog var, at jeg fik krampe i skeden, der gjorde, at de indre organer har taget fat om dildoens hoved og låst den. Den var måske gået fem centimeter for langt. Og som kvinde trækker man sig jo automatisk sammen,« siger Rikke, der først var hjemme igen 10 timer efter, de ringede til lægen.

Advarer andre

Efter den uheldige episode advarer Rikke nu alle andre, der gerne vil forsøge sig med større legetøj.

»Man skal gøre det meget stille og roligt og virkelig lytte til sin krops signaler. Hvis den siger stop, skal man ikke presse videre. Jeg troede, jeg kendte min krop, men det gjorde jeg ikke,« siger Rikke og anbefaler, at man gør det et skridt ad gangen.

»Det har taget os et år at nå til denne størrelse. Man skal starte helt småt og så prøve en større og større. Du kan ikke bare begynde med en af de store,« siger hun.

Brug rigtigt legetøj

Gynækolog Christine Felding fortæller, at man ikke skal frygte at skade sig selv - så længe man bruger rigtigt sexlegetøj.

»Vi har oplevet, at folk kom ind med Fanta-flasker i skeden eller mænd med stearinlys i numsen, der har sat sig fast,« siger Christine Felding og fortsætter:

»Men så længe man bruger noget, der er beregnet til at komme op, er det ikke som udgangspunkt farligt. Hvis det er spidst, kan det dog give revner. Det er dog farligere, hvis man bruger noget analt, da analslimhinden er mere sårbar end skeden,« siger hun.