En ung kvinde fortæller nu, hvordan hun til et såkaldt gangbang arrangeret af byrådspolitiker, Per Zeidler, overværede, hvordan stribevis af mænd ankom til sexfesten, betalte entré og havde sex med to kvinder i timevis, inden Per Zeidler og hans makker kunne gøre dagens kontante udbytte op.

Således fortæller 20-årige ‘C’ til BT, hvordan hun oplevede den rufferi-beskyldte politiker afholde et sexorgie i marts under meget kontrollerede rammer.

»Jeg må sige, at de var meget professionelle og passede på pigerne,« siger hun og fortæller, hvordan der efter orgiet blev talt penge op, der angiveligt blandt andet skulle gå til leje af lokale, håndklæder og mad.

Den unge kvindes fortælling kommer efter, at politiet har indledt en efterforskning af 54-årige Zeidler i kølvandet på, at Århus Stiftstidende har afsløret, at lokalpolitikeren fra Syddjurs Kommune var ved et forsamlingshus i landsbyen Ammitsbøl ved Vejle, da han skulle have deltaget i et kommunalbestyrelsesmøde.

Her var der arrangeret gangbang, gruppesex, ligesom det var tilfældet 14 dage senere, hvor 19-årige ‘Putte’ og 23-årige ‘Esther’ var hovedattraktionerne.

‘C,’ hvis fulde identitet er kendt af BT, læser til daglig HF i en større jysk by. Hun fortæller, at hun blev kontaktet af Per Zeidler i januar med et tilbud om at tjene penge på et gangbang, efter at hun havde oprettet en profil på sugardating.dk.

I sin første mail til hende den 29. januar 2017 skriver den 54-årige politiker, at han dags dato har arrangeret 281 gangbangs, og at der var planer om mange flere i løbet af året.

‘I år regner vi med at lave omkring 40-45 gangbangs med 1-2-3-4 piger ad gangen og 2 - 3 særlige events, der foregår i spa-sommerhuse, mindre slotte eller i udlandet,’ står der i mailen.

Per Zeidler indledte sin kontakt til 'C' i slutningen af januar. Her er et uddrag af den standardiserede tekst, som 'C' modtog.
Per Zeidler indledte sin kontakt til 'C' i slutningen af januar. Her er et uddrag af den standardiserede tekst, som 'C' modtog.
Vis mere

Per Zeidler lover da også 'C' meget ordnede forhold under seancerne.

‘De GB, der bliver afholdt, foregår i en god ro og orden og med masser af humor og sjov. Der forefindes ingen alkohol eller andre former for stoffer eller lignende. Der er vand, sodavand, frugt, chokolade og chips til rådighed for deltagerne. Vores GB bliver altid afholdt på gode lokationer med gode senge, gode badeforhold, mv. Vi sørger for det hele, håndklæder, kondomer, glidecreme og andre særlige ting, man måtte ønske sig,’ fremgår det videre.

I første omgang var det lysten til sex med flere, der lokkede 'C', forklarer hun. Men siden var tanken om en økonomisk gevinst med til at få hende overtalt, selvom ‘C’ var betænkelig over sexorgiernes lovlighed.

»Jeg havde det meget sådan, at det ikke var helt godt. De fandt pigerne og lejede dem ud, så jeg gik ud fra, at det var ulovligt,« siger hun.

Per Zeidler fik dog overbevist den dengang 19-årige kvinde om, at hun burde overvære et gangbang, så hun med egne øjne kunne se, hvad der foregik til de hemmelige møder. I en mail til hende lover han ‘pengegaver’ på op til 6.000 kroner i timen, hvis hun får lyst til at deltage i eskapaderne.

»Han sagde, at jeg sagtens kunne tjene 15.000 kroner afhængig af, hvor mange der kom. Det tænkte jeg, at jeg godt kunne bruge. Pengene trak meget, men jeg havde hele tiden sagt til mig selv, at det kun skulle ske, hvis jeg havde lyst,« siger hun.

'C' var løbende i kontakt med Per Zeidler i forsøget på at finde et gangbang, hun kunne overvære.
'C' var løbende i kontakt med Per Zeidler i forsøget på at finde et gangbang, hun kunne overvære.
Vis mere

En martsdag blev hun ifølge eget udsagn hentet nær sit hjem og kørt til Ammitsbøl forsamlingshus om formiddagen, hvor hun skulle se på, mens dybt fremmede mennesker havde sex med hinanden i op til fire timer. Denne dag var det ifølge ‘C’ en ung kvinde i starten af 20’erne samt en kvinde i slutningen af 30’erne, der lagde krop til udskejelserne. Per Zeidler og makkeren dyrkede ikke sex.

»Per sagde, at grunden til, at de (gangbangs, red.) ligger om formiddagen, er fordi, at mange, der er på arbejde, kan komme i pauserne,« siger ‘C’ og fortæller, at arrangementet var velorganiseret. Således fik gæsterne forskellige armbånd i forhold til, hvor mange timer de betalte for.

»Der kom nogle, betalte og gik i gang. Nogle gik så igen efter lidt tid. Der kom løbende flere, og der har i hvert fald været en syv, otte stykker. Måske flere. Det var nogle gange sådan, at de stod og ventede i kø,« siger 'C' og fortsætter:

»Lige i starten kom der mange. En fem, seks stykker på samme tid. Gæsterne betalte i køkkenet og fik armbånd på, og så kunne de gå i gang i stuen. Pigerne sad i en kæmpe stor sofa i hver deres ende. Der var et bord med forskelligt legetøj, glidecreme og kondomer.«

‘C’ fortæller, at hun, efter orgiet var slut, stadig overvejede at deltage i et senere gangbang. Derfor indvilligede hun i at få taget nøgenbilleder, der kunne bruges til en eventuel annonce for eventet. Ifølge ‘C’ blev hun enig med Zeidler om at finde en dato, hvor hun kunne være med. Men hun fik aldrig nogen respons, og muligheden for gruppesex blev derfor ved tanken.

Da sagen mod byrådspolitikeren begyndte at rulle den 9. november, overvejede 'C' at kontakte politiet på baggrund af sin oplevelse, men nøgenbillederne af hende afholdt hende dog fra at kontakte myndighederne i første omgang. Først efter at andre piger gennem pressen har fortalt om Per Zeidlers aktiviteter, har hun nu fundet modet.

»Jeg har været bange for at gå til både pressen og politiet, fordi jeg har haft en frygt for, at de ville smide alle oplysningerne om mig ud på nettet. De har mit rigtige navn, telefonnummer og billeder af mig, og jeg vidste heller ikke, om jeg havde gjort noget ulovligt.«

‘C’ har nu kontaktet Østjyllands Politi for at fortælle det, hun ved. Det bekræfter politiet over for BT.

»Vi kan bekræfte, at vi har fået en henvendelse her til formiddag (fredag, red.) i sagen mod den 54-årige mand fra Syddjurs og den 54-årige mand fra Børkop, der begge er sigtet for rufferi,« siger kommunikationsmedarbejder Jeanette Løv Rasmussen.

Østjyllands Politi oplyser, at politiet ‘løbende er i kontakt med ham’, da BT spørger til, hvor Per Zeidler befinder sig.

BT har gennem de seneste to dage forgæves forsøgt at få en kommentar fra Per Zeidler