Den 17-årige Nikoline Astrid Nielsen fra Silkeborg har lavet en opsigtsvækkende fan-video på Youtube til ære for Kurt Westergaard. Hun synger blandt andet om, at hun gerne vil på en farlig romance med Westergaard. Det skriver netavisen mja.dk i dag.

Videoen er lavet på baggrund af debatten om auktionshuset Lauritz.com, der ikke vil sælge en ny tegning, som Kurt Westergaard vil bortauktionere til fordel for jordskælvsofrene i Haiti. I stedet er tegningen nu kommet til salg hos Galleri Draupner i Skanderborg.

Den 17-årige Nikoline Astrid Nielsen, der er hf-studerende, har under kunstnernavnet Nikolinenikki indspillet hyldestsangen "Farlig romance" til Kurt Westergaard. I sin statusopdatering på Facebook har hun blandt andet skrevet: "har fået kurt westergaard flip, jeg elsker den mand!"

Jeg følte, at nogen måtte gøre noget for at bakke Kurt Westergaard op. Det er min bedste venindes papfar, der ejer Galleri Draupner, og vi blev enige om, at det var en god ide at lave en støtte-video, fortæller Nikoline Astrid Nielsen til mja.dk.

Nikoline Astrid Nielsen har lavet videoen hjemme ved rent praktisk at stille sig op foran et kamera og synge til et karaoke-nummer af sangerinden Lady Gaga. Derefter har hun bearbejdet filmen på sin computer.

 Ifølge Nikoline er målet at vise opbakningen til Kurt Westergaard. Gerne langt ud i hele verden.

- Jeg håber, at den bliver spillet rigtig meget, og at budskabet når langt ud. Jeg overvejer også at lave en engelsk version, men det er ikke besluttet endnu. Teksten skal også lige være helt på plads, siger hun med et smil.

Andre læser også