Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En lydoptagelse fra en mobiltelefon kan måske frikende fire indvandrerdrenge for gruppevoldtægt.

På lydoptagelsen som B.T. har hørt, kan man høre en pige true dem med, at melde de fire drenge for voldtægt og vold, hvis de ikke finder hendes mobil og pung, der er blevet væk.

Politiet valgte i går at løslade de fire mænd på 20-25 år fra Albertslund efter de i fire dage har været fængslet for gruppevoldtægt af en 17-årig lokal pige. Politiet har dog fortsat valgt at fastholde sigtelsen.

- Og derudover har jeg ingen kommentarer til efterforskningen, siger efterforskningsleder Jørgen Isalin, der ikke vil kommentere lydoptagelsen, som de har modtaget.

B.T. har mødt tre af de sigtede drenge i Albertslund på en lokal parkeringsplads. De fortæller, at en af dem tog pigen med til en lokal fest, hvor hun var eneste pige til stede med 15 drenge. På det tidspunkt går hun ind ved siden af med en af drengene, hvor de ifølge de tre drenge har sex. Og da de fleste af drengene tager på diskotek bliver hun siddende med tre fyre tilbage.

Og her er det hun ikke kan finde sin pung og mobiltelefon og begynder, at true de tilbagevendende fyre.

- Jeg kan melde jer voldtægt og vold. Og da jeg ikke har drukket ret meget og har sæd oppe i mig, så vil de tro på mig?

Vil du bare opdigte en falsk voldtægt?, spørger en af fyrene.

- Jeg vil bare have fundet min pung og telefon. Den er forsvundet, siger pigen, som på båndoptagelsen kommer med flere trusler om, at hun nu vil melde dem for voldtægt. 

Da de ikke finder pungen og telefonen, melder hun fem af fyrene for gruppevoldtægt. Herunder en fyr, der på gerningstidspunkt er på et diskotek. Han er i dag ikke længere sigtet. En af de sigtede har siddet fængslet fire dage indtil han i dag blev sat fri.

- Det har været sindssygt hårdt for mig og min familie. Det er simpelthen så meget imod vores religion, at voldtage en pige mod hendes vilje. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan finde på at lyve om det. Og jeg kendte endda pigen inden det her, siger fyren, der ønsker at være anonym.

Han bliver bakket op af to andre, der også har været anholdt.

- Jeg håber virkeligt, at hun nu får sin straf. Hun kan da ikke bare opdigte en voldtægt mod os, siger en af dem.

Politiet har stadig sigtet fire af dem fem fyre, som de oprindeligt rejste sagen mod.