Italienske Elia Viviani vandt fjerde og sidste etape i Abu Dhabi Tour foran den nykårede verdensmester, slovakiske Peter Sagan. Samlet vinder af etapeløbet blev colombianske Esteban Chaves.

Normalt bliver der kørt Formel 1 på Yas Marina-banen i Abu Dhabi, men under søndagens cykelløb i premiere-udgaven af Abu Dhabi Tour var det de tohjulede, der konkurrerede på fjerde og sidste etape. Elia Viviani vandt fjerde etape, og Esteban Chaves vandt løbet samlet.

På den 5,5 kilometer lange Formel 1 bane, som rytterne skulle gennemføre 20 gangem blev det Elia Viviani (Team Sky), der lige akkurat kom først i mål foran verdensmesteren Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) og med en anden italiener på tredjepladsen i form af Andrea Guardini (Astana). Det var Vivianis anden etapesejr i ørkenløbet.

Efter de aller forreste kom Esteban Chaves stille og roligt i mål sammen med feltet og kunne samlet kåres som vinder af Abu Dhabi Tour 2015. Den samlede andenplads gik til Fabio Aru og tredjepladsen til Wout Poels.