Han var et purungt kæmpetalent. Hun var 11 år ældre og i ledelsen på holdet.

Da Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansens livsbaner krydsede på Team ColoQuick, lå det ikke i kortene, at de få år senere skulle blive en familie.

Nu afslører det charmerende par nye detaljer om, hvordan deres forhold begyndte.

»Det var faktisk ret upassende, for jeg var i ledelsen. Man skal jo ikke skide i egen rede,« griner Trine Marie Hansen.

Jonas Vingegaard er blevet fejret i stor stil i hjembyen Glyngøre efter sin podieplads i 2021 og sejren i 2022. Her ses han med kæresten, Trine Marie Hansen, og parrets datter, Frida.
Jonas Vingegaard er blevet fejret i stor stil i hjembyen Glyngøre efter sin podieplads i 2021 og sejren i 2022. Her ses han med kæresten, Trine Marie Hansen, og parrets datter, Frida. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det ærlige tilbageblik på forholdets spæde begyndelse kommer i den nye Amazon-dokumentarserie ‘All-in: Team Jumbo-Visma', som kun er tilgængelig i Benelux.

Trine Marie Hansen forklarer, hvordan hun faktisk bad Jonas Vingegaard holde helt tæt. Ingen på holdet måtte vide besked om romancen.

»Det var faktisk en hemmelighed i de første par måneder. Jeg sagde til Jonas, at han IKKE måtte sige til nogen, at vi skrev sammen og at vi datede. Ingen må vide det!«

I dokumentarserien besøger det hollandske tv-hold familien i Glyngøre. Og ud over at Trine Marie Hansen i sin cykelrytter har fundet ‘den bedste far’, viser Tour de France-vinderen sig også som en handyman, der på egen hånd har istandsat parrets hus.

Jonas Vingegaard med kæresten, Trine Marie Hansen, og datteren Frida.
Jonas Vingegaard med kæresten, Trine Marie Hansen, og datteren Frida. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Vi er et powercouple,« lyder det med et smil fra Jonas Vingegaards kæreste.

I sekvensen forklarer Tour de France-vinderen, hvordan parforholdet har givet ham en stabilitet i sit liv, som han havde brug for.

»Tidligere har jeg haft store problemer mentalt – jeg blev for nervøs. Men Trine har virkelig hjulpet mig her,« siger han og fortsætter:

»Hun betyder alt for mig. Hun støtter mig 100 procent, og jeg ville aldrig kunne gøre det her uden hende.«

‘All-in: Team Jumbo-Visma' udkom 1. marts i Benelux-landene, men det er fortsat uvist, om den bliver vist på den danske udgave af Amazon Prime Video.