Lyt til artiklen

'Holy f*'k'

Det er ordene som – sammen med handlingerne bag – har fået den verdenskendte Maroon-5-forsanger Adam Levine i fedtefadet de seneste dage.

Instagram-modellen Sumner Stroh anklager nemlig forsangeren for at have haft en affære med hende gennem et år. En affære som Levine siden har været ude og benægte, men i benægtelsen har verdensstjernen dog erkendt, at han er gået over stregen flere gange.

Adam Levines 'streg' befinder sig i den mere lumre afdeling, når det kommer til beskeder til de unge kvinder, han har haft i kikkerten.

Foto: Michael Tran
Vis mere

Beskederne har fundet vej til offentligheden og sangerens skriverier har nu taget sociale medier med storm og er gået viralt.

Popsangeren drilles på livet løs, og det belgiske World Tour-hold Intermarché-Wanty-Gobert er også hoppet med på vognen. I et opslag på Twitter har de delt, hvad der skal ligne en kort samtale mellem cykelholdet og Adam Levine på Instagram. Du kan se cykelholdets 'kærlige' drilleri nederst i artiklen.

I opslaget har Adam Levine højst overraskende reageret på holdets UCI verdensranglisteplacering og i beskederne hylder Maroon-5-sangeren holdets fremragende sæson.

'Holy f*'k',

'Holy f****'g f*'k',

'Jeres sæson er absurd', lyder det i beskederne.

Eller det skal det i hvert fald ligne.

For det er netop disse sætninger, der nu er gået viralt som memes på Twitter.

Holdet har fået stor ros for deres lille trylleri. Opslaget har nemlig modtaget stor begejstring.

Intermarchés indeværende sæson har budt på hele 24 sejre. Tre af disse er kommet ved de store grand tours.

Holdet vandt to etapesejre under dette års Giro d'Italia og en etapesejr ved det netop afholdte Vuelta a España. Ved Tour de France fik den sydafrikanske stjernerytter Louis Meintjes en 7.-plads.

Intermarché har dansk islæt på holdkortet i form af den 23-årige cykelrytter Julius Johansen, som dermed også har fanget Adam Levines blik. I hvert fald på en måde …