Hun har taget danskerne med storm på flere måder.

Selvfølgelig for sine fantastiske præstationer på cyklen, hvor Cecilie Uttrup Ludwig blandt andet i sommers vandt en etape i kvindernes Tour de France og tidligere på sæsonen blev dansk mester i landevejscykling.

Lige så meget passion, som Cecilie Uttrup Ludwig leverer på cyklen, leverer hun også via følelsesmæssige udbrud i interviews, hvor hun giver alt om sig selv og sine præstationer.

Men nu går to hollandske stjerneryttere i podcasten 'Wegkletsen' ud og siger nogle knap så pæne ord om den danske stjerne.

Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON
Vis mere

Ved løbet Strade Bianche blev Cecilie Uttrup Ludwig treer. Hollænderen Demi Vollering vandt løbet og landsmanden Roxanne Knetemann, der er tidligere cykelrytter, var glad for, at hendes landsmand vandt løbet:

»Det var lækkert (at hun vandt over Cecilie Uttrup Ludwig, red.) Jeg finder hende som sådan en irriterende rytter. Hun råber og klynker altid. Det var jeg selv god til, men med hende er der altid sådan en ballade omkring det.,« siger Knetemann i podcasten ifølge mediet Wieler Revue.

Den anden hollandske stjerne Ellen van Dijk fra Trek-Sagafredo-holdet kommer også med en sviner mod den danske stjerne i podcasten:

»Hun sidder altid på hjul og hun venter altid. Folk synes, hun er fantastisk i medierne, men blandt rytterne er der ingen, der kan lide hende,« lyder den voldsomme anklage mod Cecilie Uttrup Ludwig.

B.T. forsøger at få en kommentar fra Cecilie Uttrup Ludwig.