Det var saksusme også uheldigt!

Hvis du sad og så finalen af 8.etape af cykelløbet Vuela a Espana undrede du dig måske også over de to grønne områder der blev filmet på taget af et lejlighedskompleks fra en af helikopterne.

Det viser sig nu, at de to områder var hashplantager. Der var tale om 40 marihuana-planter fordelt ud på de to plantager.

Skærmbilleder af videoen der blev sendt direkte, har siden floreret på sociale medier, hvor mange bekræfter, at der er tale om marihuana-planter.

Det spanske politi skulle efter billederne kom ud have beslaglagt planterne, der eftersigende var blevet forladt på taget.

Ingen er efterfølgende blevet anholdt endnu i sagen.

I Spanien er det ikke ulovligt at dyrke cannabis til selvforbrug, men reglerne gør det ikke klart, hvor stor en 'hjemmelavet' plantage kan være, eller hvor meget cannabis der kan dyrkes lovligt.

Efter 10. etaper af Vuelta a Espana er det den slovenske Team Jumbo-Visma kaptajn, Primoz Roglic, der fører løbet. Efter ham følger verdensmesteren og Movistar-ryttereren Alejandro Valverde der er 1 minut og 52 sekunder efter Roglic. På tredjepladsen ligger Astanas columbianske stjerneskud og Jakob Fuglsangs kaptajn i løbet, Miguel Angel Lopez, der er 2 minutter og 11 sekunder efter Roglic.