Det var et af de mest bizarre styrt i nyere tid.

Ved det prestigefyldte klassikerløb Flandern Rundt opstod der søndag et voldsomt og meget bizart styrt.

En fatal brøler fandt sted, da den polske rytter Filip Maciejuk midtvejs i løbet ville stjæle et par placeringer i feltet. Han ville overhale indenom ved at køre ude i rabatten, da han pludselig kører ud i en vandpyt.

I stedet for at vælte ude i rabatten, valgte den polske rytter at køre direkte ind i fronten af feltet, som medførte et styrt, der involverede nærmest halvdelen af alle rytterne. Du kan se det bizarre og vilde styrt i videoen herunder.

Bahrain Victorious-rytteren har efterfølgende undskyldt for episoden:

»Jeg er virkelig ked af min fejl, som var skyld i styrtet. Jeg håber, at alle involverede er okay,« skriver Filip Maciejuk på Instagram.

Løbsledelsen valgte efterfølgende at smide den polske rytter ud af løbet for hændelsen.

»Det skulle ikke være sket og det var en stor fejl af mig. Jeg havde ingen intentioner om at forårsage dette. Alt, jeg kan gøre nu, er at undskylde for min fejl,« skriver Filip Maciejuk videre i en story på det sociale medie.

Efter det voldsomme styrt måtte blandt andet en af outsiderne til sejren i det belgiske endagsløb Tim Wellens udgå. Han brækkede også sit kraveben i styrtet.

Løbet er en af årets fem monumenter, som er de mest prestigefyldte endagsløb på UCI World Tour.

Fænomenet Tadej Pogacar endte med at vinde løbet i ensom majestæt, hvor han kørte de sidste 15 kilometer alene i mål. Bedste danskere blev Mads Pedersen på en flot tredjeplads og Kasper Asgreen blev nummer syv.