Det er 12 år siden, at de franske cykelstjerner Tony Gallopin og Marion Rousse stod frem som kærester.

Siden har de været et kendt par i Frankrig, hvor de ofte er blevet omtalt i medierne. Men nu bekræfter Marion Rousse, at det er slut.

Det sker i et opslag på Instagram, hvor den tidligere cykelrytter og nuværende tv-vært deler nyheden med sine over 120.000 følgere.

»Fordi livet ikke altid går som planlagt...Efter 12 år sammen har Tony og jeg nu været separeret i et par måneder. Jeg vil altid - med kærlighed og glæde - tænke tilbage på vores tid sammen og alt, hvad vi har delt i disse år.«

Tony Gallopin kører i dag for AG2R La Mondiale.
Tony Gallopin kører i dag for AG2R La Mondiale. Foto: MANUEL BRUQUE
Vis mere

Kort tid efter kom det så frem, at den i dag 28-årige kendte tv-vært havde fundet lykken på ny. Og det er igen en vaskeægte cykelstjerne, hun er faldet for.

Julian Alaphilippe, der under Tour de France sidste år var den helt store oplevelse, er nemlig manden, der har stjålet Marion Rousses hjerte.

Det bekræfter Dequeinick Quick-Step-rytteren til franske medier, skriver TV 2 Norge.

»Det er seriøst,« fortæller 27-årige Alaphilippe, der under verdens største cykelløb sidste år også kom op på Marion Rousses Instagram:

Der ligger da også nye billeder af de to sammen på sociale medier, men de har endnu til gode at dele ud af deres nye liv sammen.

Julian Alaphilippe er Frankrigs største cykelstjerne og har allerede vundet et hav af løb i sin karriere.

Sidste år var han så lige ved at snyde alt og alle, da han imponerede stort i den gule førertrøje på trods af, at feltet kørte op ad det ene bjerg efter det andet.

Alaphilippe nåede at bære førertrøjen på i alt 14 etaper, inden han på 19. etape måtte overlade den til den senere Tour-vinder, Egan Bernal.

Julian Alaphilippe imponerede alt og alle under sidste års Tour de France, hvor han endte som nummer fem.
Julian Alaphilippe imponerede alt og alle under sidste års Tour de France, hvor han endte som nummer fem. Foto: JEFF PACHOUD
Vis mere

Franskmanden endte på en samlet femteplads og ligger i dag på en tredjeplads på den officielle verdensrangliste - kun overgået af danske Jakob Fuglsang og Primož Roglič, der topper listen suverænt.

31-årige Tony Gallopin har i løbet af sin karriere både vundet en etape i både Tour de France og Vuelta a Espana.

Han kører i dag for AG2R La Mondiale, men har tidligere også repræsenteret Cofidis, RadioShack-Nissan og Lotto-Belisol.

Tony Gallopin har endnu ikke selv kommenteret på bruddet.