TV 2 Sporten har hentet nye eksperter til dækningen af de mange cykelløb, som man viser i det kommende år. Man har hentet to kendte danske personligheder fra toppen af de sidste mange års international cykelsport.

I den kommende sæson har man engageret den tidligere direktør for Leopard-Trek-holdet Brian Nygaard samt bjergrytteren Chris Anker Sørensen, der er taget hjem og skal køre for Riwal-holdet i 2017.

Inden den filosofi-uddannede Brian Nygaard blev direktør for Leopard-holdet, der havde Schleck-brødrene og Fabian Cancellara som de største profiler, var han pressechef og spindoktor for Bjarne Riis. De sidste fem år har han været kommunikationschef for det australske Orica-hold, som han forlod i begyndelsen af denne måned.

Chris Anker Sørensen er tidligere dansk mester og har også en etapesejr i Giro d'Italia på sin rekordliste. Han har i år kørt for det franske Fortuneo-Vital-hold, hvor det også blev til karrierens femte og formentlig sidste deltagelse i Tour de France for den bjergstærke rytter.

De to nye eksperter vil optræde på TV 2 under flere forskellige cykelløb i 2017, herunder Tour de France, hvor TV 2 har planer om at udvide dækningen og sende alle etaperne fra etapestart om formiddagen, til rytterne kommer i mål om aftenen.

 

Andre læser også