Bradley Wiggins har aldrig været bange for at sige, hvad han mener og den stil, ser han ud til at blive med at køre.

Da han for nylig blev interviewet på scenen på Lowry Theater i den engelske by Salford, fik flere tidligere holdkammerater og kollegaer således en tur i maskineriet.

Det skriver Independent.

De hårdeste ord faldt mod supersprinteren Mark Cavendish. De to kørte sammen op til Wiggins trak sig tilbage i 2016.

»Vi snakkede ikke sammen i 18 måneder efter det. Han går med et 300.000 pund (ca 2,5 millioner kroner, red) dyrt ur og kører for et hold, der donerer ti cykler til Afrika om dagen. Jeg sagde til ham: 'hvorfor sælger du ikke bare dit ur? Så kunne du købe hele Afrika.«

Svineren kom blandt andet fordi, at Cavendish og hans hold Team Dimension Data ofte lægger billeder op på Instagram af deres velgørende aktiviteter, og det er tilsyneladende faldet Bradley Wiggins for brystet.

Derefter begyndte Wiggins at kritisere Cavendish for sine små hænder.

Heller ikke Tour de France-mesteren Chris Froome gik fri af Wiggins spydige ord:

»Vi kan ikke lide hinanden, og hvad så? Han hader mig. Men han er en fremragende atlet, som vil gå over i historiebøgerne som en af de bedste i vores sportsgren,« sagde Bradley Wiggins på scenen.

Til sidst fik hans tidligere chef hos Team Sky, David Brailsford, en tur i møllen:

»Han er som en genfødt Messias med en glorie omkring sit hoved. Jeg kan ikke beskrive ham uden at bande. Cav (Mark Cavendish, red) opsummerede ham, da han sagde: 'Hvis du fandt ham (David Brailsford, red) i sengen med din kone, ville han overtale dig til, at det var din egen ide.«

Bradley Wiggins turnerer lige nu landet rundt som følge af hans nye bog 'Icons', hvori han beskriver Lance Armstrong som en kæmpe inspiration.

Han vandt som den første englænder Tour de France i 2012, mens han kørte for Team Sky. Han har også vundet olympisk guld.