Det er gået helt galt til Commonwealth Games i London.

For anden gang under konkurrencen er der sket et voldsomt styrt.

Denne gang er det Matt Walls og Matthew Bostock, der kom så slemt til skade, at de måtte behandles af læger på den indendørs cykelbane, inden de kunne blive kørt på hospitalet.

Det bekræfter British Cycling på Twitter.

Matthew Bostock ses her til højre i billedet.
Matthew Bostock ses her til højre i billedet. Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

Ulykken skete i sidste omgang af mændenes 15 kilometer scratch racekvalifikation, og selvom Matthew Bostock fra øen Isle of Man og den engelske rytter Matt Walls kom værst til skade, var de ikke de eneste involverede i ulykken.

Matt Walls fløj nemlig ud over banen og røg ud i tilskuerne, hvor han ramte flere af dem.

En tilskuer blev ført væk i en kørestol, som tilmed var dækket af blod, mens en ung pige måtte tilses af læger efter et snit i armen fra Walls' cykel.

BBC skriver, at paramedicinerne måtte afskærme Walls, imens han fik behandling på tribunen, og Matthew Bostock måtte bæres væk på en båre efter ulykken.

Matthew Bostock kom så slemt til skade, at han måtte bæres væk på en båre.
Matthew Bostock kom så slemt til skade, at han måtte bæres væk på en båre. Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

I alt styrtede otte ryttere, og på grund af det grimme styrt, blev formiddagens løb aflyst, og alle tilskuere blev bedt om at forlade hallen, så Walls og de andre ryttere kunne blive behandlet.

Det er anden gang, at der sker en grim ulykke under Commonwealth Games.

Lørdag blev Joe Truman fra England slået bevidstløs og måtte hastes til hospitalet med ilttank.

Commonwealth Games er et multisportsarrangement med deltagere fra landene i Commonwealth of Nations. Det er en sammenslutning af Storbritannien og en række andre stater og lande, der overvejende er tidligere britiske kolonier, samt områder, der stadig er underlagt britisk styre.