Oleg Tinkov har ikke hørt fra Bjarne Riis angående danskerens rapporterede planer om at købe Tinkoff-Saxo tilbage, men russeren er villig til at sælge.

Det skriver Cyclingtips.com.

Bjarne Riis blev i foråret fyret fra Tinkoff-Saxo, og siden har der floreret flere forskellige historier om, at danskeren pønser på et comeback til cykelsporten - senest at han overvejer at købe Tinkoff-Saxo tilbage.

Men ejer Oleg Tinkov har ikke hørt noget fra danskeren.

»Han har aldrig kontaktet mig,« siger Oleg Tinkov til Cyclingtips.com og fortsætter:

»Jeg tror ikke, at han har pengene til det (at købe holdet tilbage, red.). Han har ønsker, måske en besættelse for at komme tilbage til cykelsporten, men det er hans personlige forretning. Jeg ved det ikke. Han har ikke henvendt sig.«

Oleg Tinkov understreger dog, at han godt kan lide at gøre en god handel, og han afviser ikke at lytte til Bjarne Riis' henvendelse, hvis sådan en skulle komme.

»Når han har pengene, så kan han bare ringe, så vi kan snakke. Jeg tror dog bare, det er snak, og ikke penge. (...) Men hvis nogen vil betale en større sum, end jeg gjorde (Oleg Tinkov købte holdet i 2013 af Bjarne Riis, red.), så vil jeg helt sikkert overveje at sælge for at tjene penge,« siger Oleg Tinkov.

Oleg Tinkov har tidligere raset mod løbsarrangøren ASO, som står for afholdelsen af Tour de France, fordi han mener, ASO bør dele flere af indtægterne ud til cykelholdene, der kæmper for at skulle finde sponsorer fra sæson til sæson.

I den forbindelse har han før luftet idéen om at forlade cykelsporten, men foreløbig er det kun blevet ved truslerne.