Astanas flotte dobbelttriumf på Vueltaens kongeetape onsdag bar en ekstra frynsegode med sig - at kunne lukke munden på Oleg Tinkov.

Altid åbenmundede Oleg Tinkov var nemlig blot et par dage inden alvorligt ude med riven efter det kazakhiske mandskab:

»Kan nogen fortælle mig, hvad der er sket med Astana? Var super dominerende i Giroen, så som så i Touren og nu meget elendige i Vueltaen med de samme ryttere,« lød den smældende bredside via Tinkovs foretrukne talerør, Twitter.

Den forrygende barske og prestigefyldte kongeetape i Vueltaen kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt for Astana. For over de måske hårdeste 138 kilometer i cykelsporten i nyere tid fandt Mikel Landa Meana og Fabio Aru diamanter i benene.

Førstnævnte, som for længst er afskrevet i det samlede klassement, satte konkurrenterne i et udbrud på plads og tog en flot etapesejr, mens Aru kørte cykelsportens største klatrere helt ud af brættet og flåede den røde førertrøje af hårdt kæmpende Tom Dumoulin.

Og efter etapen var Astana da heller ikke sene til at minde Tinkov om hans tweet, som de besvarede med en video, hvor Astana-rytterne skålede i champagne i fejring over deres Vuelta-succes.