Team Tinkoff-Saxo har besluttet at fortsætte deltagelsen i årets Vuelta a España, men hvis der kommer flere motorcykel-påkørsler, slutter festen.

Efter en dramatisk 11. etape kører feltet torsdag videre i Vuelta a España, og Team Tinkoff-Saxo er fortsat med i løbet, selvom holdet onsdag truede med at trække sig ud. Det gjorde holdet, efter at en tv-motorcykel i sidste uge påkørte holdets slovakiske sprinter, Peter Sagan, mens det onsdag gik ud over portugiseren Sergio Paulinho.

Såvel Sagan som Paulinho er udgået af løbet.

»Inden starten på 12. etape i Andorra har Team Tinkoff-Saxo holdt møde med løbsledelsen i Vuelta a España, med UCI (den internationale cykelunion, red.) og en repræsentant for spansk tv. Tinkoff-Saxo præsenterede en række krav for forholdet mellem ryttere og motorcykler, mens de øvrige parter præsenterede en række forholdsregler, motorcyklerne skal overholde i fremtiden,« hedder det på Team Tinkoff-Saxos hjemmeside.

»Efter mødet enedes vi om, at Team Tinkoff-Saxo fortsætter i løbet, men hvis der sker en episode i stil med det, der allerede er overgået Peter Sagan og Sergio Paulinho, ser vi os nødsaget til at trække os fra løbet.«