Tidligere sportsdirektør på Christina Watches-Onfone, Søren Rasmussen, savner at se en skyldfølelse fra Kyllingen

Michael Rasmussens tidligere sportsdirektør på Christina Watches-Onfone, Søren Rasmussen, valgte at fratræde sin stilling, da hverken holdet eller Kyllingen selv tog tilstrækkeligt afstand fra Michael Rasmussens doping-fortid. 

Efter Michael Rasmussen udtalte, at han stadig er stolt af sin karriere, selvom han i over et årti systematisk dopede sig, forlangte Søren Rasmussen, at holdet tog afstand fra udtalelsen.

Da det ikke skete, så han ingen anden udvej end at forlade holdet. Det forklarer han torsdag på Facebook.

- I forbindelse med nævnte udtalelser har jeg ønsket, at der fra cykelholdets side blev taget afstand, eller at der blev givet et dementi. Men det ønske kunne jeg ikke få opfyldt. Og derfor har jeg måttet tage konsekvensen. Bægeret var godt fyldt. Og nu flød det over, skriver han.

Han savner, at Michael Rasmussen og resten af cykelsportens syndere viser anger, når de indrømmer deres doping-misbrug.

- Blandt tidens indrømmelser i cykelsporten, herunder også den meget omtalte på vores eget cykelhold, søger jeg hver gang efter at kunne få øje på, at de angrer. Men jeg ser den ikke. Hvor er skyldfølelsen over at have været med til at inficere og sygdomsbefænge med anfægtelig adfærd i et omfang så ekstremt, at det næsten ikke kan beskrives med ord? Jeg mærker den ikke. Og jeg tænker, at er man stolt trods snyd, så har man endnu langt at gå, skriver han.

Torsdag kunne Christina Watches-Onfone præsentere Bo Hamburger som ny sportsdirektør i stedet for Søren Rasmussen. Bo Hamburger har i sin bog 'Den største pris' erkendt, at han også har brugt epo og væksthormoner i perioden 1995-97.