Brian Holms drøm om et hold, styret af Bjarne Riis og tidligere Telekom-ryttere, får et grin med på vejen af en af hovedpersonerne.

Erik Zabel, der blev nævnt som en af nøglepersonerne på Brian Holms drømmehold, slår en høj latter op, da han bliver konfronteret med ønsket.

»Ha! Den ide viser igen, at Brian Holm har feltets bedste humor,« siger Erik Zabel til BT.

»Det lyder sjovt, men jeg er rigtig glad, hvor jeg er,« siger Erik Zabel, som i dag er tilknyttet den tyske cykelproducent Canyon, der leverer materiel til World Tour-mandskaberne Katusha og Movistar.

Erik Zabel, der var holdkammerat med Bjarne Riis og Brian Holm, håber dog, at Bjarne Riis kan vende tilbage til sporten.

»Det er hans passion, og jeg er ikke ham, der vil stille mig i vejen for at lade folk dyrke den. Så det er helt ok med mig,« siger Erik Zabel.

Patrick Lefevere, der lige nu har såvel Rolf Aldag som Brian Holm ansat som sportsdirektører, vælger også den humoristiske tilgang til Holms ønske.

»Vi er til Tour de France. Det er ikke første gang, et lille pip er blevet til en stor elefant, der tromler løs. Jeg er sikker på, at der var en "smiley" efter det, Brian Holm sagde,« lød det fra Patrick Lefevere.