Cykelryttere er ikke ligefrem kendt for at pive.

Faktisk har de det med at fortsætte på cyklen, selvom de kommer ud for voldsomme styrt. Og det er præcis, hvad Tiesj Benoot gjorde, efter han styrtede og fik en voldsom flænge under syvende etape af Vuelta a Espana.

Den 24-årige belgiske rytter og resten af feltet havde omtrent 20 kilometer tilbage af etapen, da det gik galt. Han blev klemt i den ene side af vejen og kunne ikke nå at stoppe, da farten blev sænket i feltet. Efterfølgende har Tiesj Benoot delt et billede af den store flænge på sit knæ.

'Efter en hård første uge, følte jeg mig rigtig godt kørende i dag og så frem til finalen - lige indtil det dumme styrt. Jeg håber, at min knæ kommer sig, og jeg kan fortsætte i Vueltaen,' skriver Lotto-Soudal-rytteren til billedet.

Han kom dog på cyklen igen og kom i mål over et kvarter efter Tony Gallopin, der vandt etapen.

Dette års Vuelta har ligesom mange gange før været ude for et hav af styrt. På syvende etape styrtede Sky-rytteren Michal Kwiatkowski også på en nedkørsel med under ti kilometer til mål.

Efter de første syv etaper er det Rudy Molard fra Groupama - FDJ, der har den røde førertrøje, mens den spanske stjerne Alejandro Valverde (Movistar) ligger på andenpladsen - 47 sekunder efter franskmanden.

Ottende etape i årets Vuelta a Espana går fra Linares til Almadén, hvor rytterne skal tilbagelægge 195 kilometer.