Mark Cavendish styrtede på 1. etape af Tirreno-Adriatico, og det var så voldsomt, at den tidligere verdensmester måtte på hospitalet.

1. etape af det italienske etapeløb var en holdtidskørsel, og sprinteren lå et stykke nede i feltet af Team Dimension Data-kørere, da han ramte et hul i vejen og styrtede. De bagvedliggende ryttere nåede lige at undgå at ramme briten.

»Der var mange huller i vejen på ruten, og når man rammer et hul med 60 kilometer i timen og med vægten forrest på cyklen  - som man har på sådan en holdtidskørsels-cykel - så falder man forover. Og det er aldrig godt,« sagde sportsdirektør Rolf Aldag ifølge cyclingnews.com

»Han var ikke sidst blandt rytterne - men næsten sidst. Det gik meget hurtigt. Vi har det på video, så vi skal lige se, hvad der skete. Men det er ikke så vigtigt lige nu. Det eneste, der betyder noget, er, at Cavendish styrtede, og så må vi håbe, at han kommer sig hurtigt,« sagde tyskeren.

Mark Cavendish gennemførte holdtidskørslen, men det var uden for tidsgrænsen, så han er ikke med i årets løb mere (DU KAN SE MARK CAVENDISH KOMME I MÅL PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN).

Efter at være kørt i mål blev den 32-årige rytter kørt på hospitalet, hvor lægerne skulle kigge nærmere på ham. Resultaterne af undersøgelserne foreligger i skrivende stund ikke.

Det amerikanske hold BMC vandt holdtidskørslen.

 

 

Andre læser også