Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den engelske stjerne Joe Truman blev slået bevidstløs og pådrog sig et brækket kraveben efter et rædselsfuldt styrt.

25-årige Truman fik brug for ilt og blev kørt i kørestol, efter at han var impliceret i et uheld med australske Matt Glaetzer på cykelbanen under et løb ved Commonwealth Games.

Det skriver Daily Mail.

Rytteren blev straks behandlet af læger på banen efter det skrækkelige styrt, og da han kom til bevidsthed, blev han hastet fra banen for at modtage yderligere behandling. Du kan set det voldsomme styrt herunder, men vi advarer dog om stærke billeder.

Han havde brug for en ilttank for at hjælpe med vejrtrækningen og han blev derefter set blive kørt i kørestol. Efterfølgende blev han fragtet til et hospital, der ikke lå langt væk fra cykelbanen.

Truman var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt på sidste omgang og havde ingen muligheder for at undgå uheldet, da den forsvarende mester australske Matthew Glaetzer ramte ned foran ham.

Konkurrencen var under Commonwealth Games, der er et multisportsarrangement med deltagere fra landene i Commonwealth of Nations. Det er en sammenslutning af Storbritannien og en række andre stater og lande, der overvejende er tidligere britiske kolonier, samt områder, der stadig er underlagt britisk styre.

Sir Chris Hoy, som er seksdobbelt olympiske banecykelrytter, sagde følgende ifølge Daily Mail efter det voldsomme styrt:

»Du kører så tæt, som du kan på rytterne omkring dig. Din puls er maksimal, og adrenalinen pumper,« sagde den olympiske mester som forklaring på, hvordan det kunne ske.

Nicholas Paul fra Trinidad og Tobago endte med at blive en noget overraskende vinder af løbet.

Andre læser også