Lyt til artiklen

Bjarne Riis brugte sjældent store gloser, da han i TV2 Sports studie forud for lørdagens Vuelta-etape gav sin klare mening til kende omkring Tinkoff-Saxos manglende forlængelse med danske Matti Breschel.

Den danske Tinkoff-Saxo-rytter ved endnu ikke, hvad den kommende sæson indeholder for ham, da han reelt står uden kontrakt. Og det er noget, den tidligere Team manager på Tinkoff-Saxo, Bjarne Riis, slet, slet ikke kan forstå.

»Jeg ved, at Matti har spurgt efter tilbud og sagt, at han ikke vil have så meget i løn. Det er ikke det, det drejer sig om. Jeg ved også, at det tilbud, han har fået fra Tinkoff-Saxo, er et tilbud, som man ikke kan sige ja til, for det er så latterligt. Jeg er målløs over at se, at Tinkoff-Saxo ikke får signet ham ved siden af Sagan. Det er bare ikke godt nok. Jeg synes, det er en katastrofe,« lyder det bramfrit fra Riis over for TV2 Sport.30-årige Breschel blev professionel i 2005, hvor han indtil 2010 kørte for det daværende Team CSC. Herefter fulgte en sæson hos Rabobank, inden han vendte hjem til Tinkoff-Saxo.