Lyt til artiklen

Reporter og TV 2-vært Rasmus Staghøj blev noget overrasket, da han torsdag aften måtte lade sig indlægge på Rigshospitalet.

TV 2-værten, der nok bedst af kendt for sin dækning af cykling på kanalen – heriblandt sommerens Tour de France i rollen som vært på AftenTouren – skriver i et opslag på Instagram, at han blev indlagt, men melder om gode nyheder fra hospitalssengen.

»En harmløs operation i tirsdags, hvor en spytsten skulle opereres ud af en spytkirtel, udviklede sig til babu-babu-indlæggelse natten til torsdag,« skriver Rasmus Staghøj i opslaget og fortsætter:

»Jeg er så hævet i hals og mund, at jeg dårligt kan synke. Min stemme er så besværet og snøvlet, at det lyder, som om jeg har drukket en kasse øl. Det er ikke farligt. Ikke lige nu i hvert fald. Jeg skal bare ligge lidt her, indtil hævelsen fortager sig. Og det må den egentlig gerne snart gøre.«

Rasmus Staghøj joker dog med, at i stedet for at gå i fredagsbaren og få nogle kolde øl, står menuen i stedet for på antibiotika og morfin.

»Måske vil det endda lykkes mig at spise noget kold suppe senere. Skål,« slutter han med at skrive i opslaget.

Rasmus Staghøj er fast inventar på TV 2 Sport, hvor han optræder i rollerne som både vært, reporter og kommentator, når han dækker cykling.

TV 2-værten har givet B.T. lov til at skrive historien og skriver i en sms, at han nok snart skal være frisk igen.