Få dage før Tour de France flirter Movistars holdchef, Eusebio Unzué, med det danske podiehåb Jakob Fuglsang.

Den danske cykelstjerne Jakob Fuglsang har været kædet sammen med holdet Movistar, og der er tilsyneladende noget om snakken.

I hvert fald bekræfter Movistars holdchef, Eusebio Unzué, at spanierne er interesserede i Fuglsang, der har kontraktudløb hos Astana ved udgangen af sæsonen.

- Hvordan kunne jeg ikke være interesseret? Det ville være sært, hvis jeg ikke var det. Jeg er sikker på, at en rytter som Jakob Fuglsang er interessant for alle hold i feltet, siger Unzué til Ekstra Bladet.

34-årige Fuglsang er blandt forhåndsfavoritterne, når det tre uger lange etapeløb lørdag begynder i Bruxelles i Belgien.

Men allerede nu har han sikret sig en kanonsæson. Han har kørt sig til topplaceringer i alle de løb, han har deltaget i, med undtagelse af det spanske endagsløb Clasica de Almeria, hvor han udgik.

I den første halvdel af 2019 har Fuglsang vundet Liege-Bastogne-Liege, en etape i Tirreno -Adriatico og vundet samlet i etapeløbene Ruta del Sol og Critérium du Dauphiné.

Fuglsang mangler dog fortsat at bevise, at han kan holde sin fremragende form gennem en tre uger lang grand tour som Tour de France.

- Han mangler det helt store resultat i de lange etapeløb, men det kan stadig komme, siger Unzué.

En syvendeplads er det bedste, Fuglsang har præsteret i den franske rundturs samlede klassement.

/ritzau/