2022 blev ikke ligefrem det år, hvor Michael Valgren høstede mest succes i sin karriere.

Ingen sejre i denne sæson, og i starten af juli blev Michael Valgren meldt ude resten af sæsonen, efter han i juni styrtede ud over en skrænt.

Det kommer i kølvandet på en sæson i 2021, hvor den danske stjerne tog flere løbssejre og en bronzemedalje ved VM.

Nedturen fortsætter dog i år for 30-årige Michael Valgren, da et selskab – som han er medejer af – er gået konkurs. Det skriver DetailWatch.

Foto: STEPHANE MAHE
Vis mere

Der er tale om køkkenfirmaet Formplus, som Michael Valgren og broren har en ejerandel på 45 procent i. Et firma, der har specialiseret sig i at levere køkkener med såkaldte 'IKEA-hacks.'

Her går de ind og laver danske snedkerløsninger af egetræ på køkkenskabe fra IKEA, der på den måde bliver 'opgraderet.'

Konkursen kommer efter, at Valgren sammen med sin bror netop havde øget ejerandelen til de 45 procent og smidt 315.000 kroner i Formplus i en kapitalforhøjelse.

Årsagen til konkursen skyldes i høj grad prisstigninger på egetræ.

»Sådan et køkkenfirma som Formplus er afhængig af, at det kan få noget materiale til at lave køkkener, og de køkkener er lige pludselig blevet dyre på råvarer. Så konkursen skyldes primært, at likviditeten og driften i virksomheden har været hårdt ramt af de her prisstigninger, der har været på eget,« siger kurator Bo Christensen til DetailWatch.

Konkursen, som Formplus selv har indgivet, kommer efter et regnskab i 2021, der lød på et underskud på 6,8 millioner kroner.