Opdateret: Artiklen om Michael Valgren, der skal være far, er rettet til nyheden om, at Michael Valgren er blevet far.

Den danske cykelrytter Michael Valgren er blevet far til en lille dreng.

Danskeren har tidligere teaset for nyheden på sin Instagram, hvor han fredag skrev: 'Klar til den store nyhed?', hvilket med det samme satte spekulationerne i gang.

'Julen kom tidligt i år. Den 26. november blev Axel født. Jeg har aldrig været mere stolt. Velkommen til verden, Axel,' skriver den nybagte far i et Instagram-opslag.

Michael Valgren er blevet far.
Michael Valgren er blevet far. Foto: MARCEL VAN HOORN
Vis mere

NTT Pro Cycling-rytteren har også tidligere afsløret den glædelige nyhed om graviditeten i podcasten forhjulslir, hvor han meget afslappet lige fik smidt ind, at der var en lille ny på vej.

»Jeg tager til Danmark sidst i november, og så er jeg der i 14 dage, og så skal jeg på træningslejr, og så er jeg i Danmark igen ind til nytår, og så er der formentlig en ny træningslejr, og så hvis alt går godt, så bliver jeg far engang i start-januar,« sagde Michael Valgren i interviewet, der blev lavet tidligere på året.

Men nu er sønnen, der skal hedde Axel, altså blevet født over en måned for tidligt, hvis man skal tro dét, cykelrytteren selv fortalte i podcasten.

Den gode nyhed kommer måske ikke som den helt store overraskelse for alle, da Valgren tidligere har hintet, at der var en familieforøgelse på vej.

Det gjorde han blandt andet på sin Instagram-story i mandags, hvor han fortalte om et væddemål med den danske verdensmester Mads Pedersen.

'Havde et væddemål med Mads P. (Pedersen, red.) om, at han skulle hedde Mads, hvis Mads P. vandt VM. Men min kone synes ikke, vores søn kunne hedde Mads, når hendes bror hedder Mads. Så der blev nedlagt veto af fruen,' skrev Michael Valgren, der på daværende tidspunkt ikke havde offentliggjort noget endnu.

At Michael Valgren er blevet far, var dog ikke det eneste bud på, hvad den 'store nyhed' kunne have været.

Danskeren kører nemlig for NTT-holdet, der på rygtebasis står til at blive overtaget af Bjarne Riis, hvilket du kan læse meget mere om her, og spekulatiornerne på de sociale medier gik derfor på, om det kunne være nyheden, som Michael Valgren lå inde med, men det var i stedet en familieforøgelse, der var tale om.