Der var stor ståhej, da Mark Cavendish meldte ud, at 2023-sæsonen blev hans sidste.

Men nu er han kommet på andre tanker, fortæller B.Ts søstermedie Algemeen Dagblad, at den karimatiske sprinter er meget tæt på at lande en aftale med Astana igen og køre i 2024.

Ifølge dem skulle en et-årig aftale være klar, men lige nu diskuteres der noget så sexet som billedrettigheder.

Alt tyder dog på, at de nok skal finde hinanden, fortæller Algemeen Dagblad, og dermed kan Mark Cavendish igen gå efter den 35. etapesejr i Tour de France. 

Billederne af styrtet på ottende etape af Touren gik verden rundt.
Billederne af styrtet på ottende etape af Touren gik verden rundt. Foto: Thomas Samson/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Lige nu deler han Tour-rekorden med legendariske Eddy Merckx, men han var meget tæt på at tage den alene, da han kørte i Frankrig tidligere på sommeren.

Briten kom dog galt afsted på ottende etape, og cykelverdenen græd over at se så stor en rytter slutte på så grum en facon.

Mandag skrev TV 2, at Michael Mørkøv skulle køre på selvsamme hold, som Cavendish ser ud til at skrive under med, og dermed kan det succesrige makkerpar fra Quickstep-dage genforenes.

Cavendish annoncerede sit karrerestop i maj under Giro d'Italia.

»Jeg har elsket hver kilometer af dette løb indtil videre, så jeg føler, det er det perfekte tidspunkt at fortælle, at årets Giro d'Italia bliver min sidste, og at 2023 bliver min sidste sæson som professionel cykelrytter,« sagde han dengang med sin kone og parrets børn ved sin side.