Hovedsponsor i Team Christina Jewelry Kuma, Claus Hembo, vil undersøge, om der er problemer med løn-udbetalingen på cykelholdet.
Hovedsponsor i Team Christina Jewelry Kuma, Claus Hembo, vil undersøge, om der er problemer med løn-udbetalingen på cykelholdet. Foto: Henning Bagger (arkivfoto)

Der er uro i kulissen hos Team Christina Jewelry Kuma, hvor flere af holdets 13 ryttere ikke har fået udbetalt deres løn. Det skriver TV2/Sportens hjemmeside.

Der er manglende kommunikation mellem rytterne og ledelsen på Team Christina Jewelry Kuma, der er uklarhed om rytternes næste cykelløb, og så er der manglende udbetaling af løn på holdet, der har Post Nord Danmark Rundt som årets store mål.

Team Christina Jewelry Kuma er navnet på efterfølgeren til det nu lukkede Team Christina Watches, som i flere år havde den tidligere danske stjernerytter, Michael Rasmussen, i stalden.

staehelinblog

Holdets nuværende stjerne, svenske Fredrik Ludvigsson, har i et nu slettet indlæg på Twitter skrevet, at han regner med, at holdet lukker ned, og at de hverken svarer ham eller betaler ham løn.

Team-manager for cykelholdet, Christian Brandt, mener dog hverken, der mangler struktur eller kommunikation på holdet. Og om lønnen siger han:

»Jeg har tjekket og set, at der er betalt den løn, der skal betales. Så det er ikke noget, vi kan genkende.«.

af23424

Administrerende direktør, for hovedsponsoren Christina Design, Claus Hembo, vil gerne undersøge, om der er noget om den del, der har med løn at gøre.

»Jeg vil foreholde holdet, om det er rigtigt. Vi hverken kan eller vil lægge navn til, at der er uregelmæssigheder i noget så elementært som løn,« siger Claus Hembo til TV2/sporten.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.