»Min plan for ham er, at han bliver hjemme og passer børn.«

Loulou Fuglsang griner og smiler, når hun skal fortælle, hvordan hun forestiller sig Fuglsang-parrets fremtid, når Jakob Fuglsang en dag vælger at parkere cyklen for sidste gang.

For indtil dagen, hvor Astana-kaptajnen lader sig pensionere, er cykelkarrieren omdrejningspunktet for hele familiens liv. Parret bor for tiden i Monaco med datteren Jamie Lou, som Loulou bruger de meste af sine vågne timer på at passe - oftest alene, fordi Jakob Fuglsang er afsted.

Men Loulou Fuglsang har allerede planer for, hvordan parrets fremtid kommer til at se ud.

»Jeg tror, at vores plan er at flytte tilbage til Luxembourg, når hans karriere er ovre. Jeg ser os i et stort, lækkert hus med en pool og have et godt liv. Og så måske med et barn mere en dag,« siger Loulou Fuglsang til B.T., der altså regner med, at den danske cykelstjerne skal bruge lidt flere timer på børnepasningen, den dag han stopper.

»Han skal også slappe af og nyde sit liv, for han har arbejdet hårdt i mange år.«

Personligt får Loulou Fuglsang muligheden for at forfølge en professionel karriere, som hun er blevet nødt til at tilsidesætte i sin mands jagt på succes som cykelrytter.

»Jeg ville elske at gøre noget for mig selv, leve mine drømme dér og måske åbne mit eget tøjmærke eller fashion-label. Eller arbejde for et stort brand som design manager. Jeg har allerede fået to jobtilbud, men jeg sagde nej, fordi jeg ikke har tid. Det kunne jeg måske gøre efter hans karriere,« siger Loulou Fuglsang.

Jakob Fuglsang bor i Monaco sammen med sin kone Loulou og datteren Jamie Lou.
Jakob Fuglsang bor i Monaco sammen med sin kone Loulou og datteren Jamie Lou. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Når Jakob Fuglsangs karriere som rytter er ovre, forbliver han formentlig i en del af cykelverdenen, gætter hans hustru. Og selvom planerne er at bosætte sig i Luxembourg, lægger Loulou ikke skjul på sin begejstring, når det kommer til mandens fædreland.

»Jeg elsker Danmark. Jeg elsker virkelig Danmark. Til gengæld kan jeg ikke så godt lide vejret i forhold til at flytte dertil. Det er virkelig hårdt at flytte fra Monaco, hvor det er solskin hver dag, til Danmark, hvor det er koldt og regnfuldt 80 pct. af tiden. Og så er der også skatteforholdene. Der er virkelig en stor forskel fra Monaco til Danmark,« siger hun.

På trods af det har hun faktisk fortalt Jakob, at hun godt kunne se sig selv bo i Danmark.

»Men så svarede han bare: 'Nej, det kunne du ikke',« fortæller Loulou Fuglsang og smiler.

Hun virker, som om hun føler sig hjemme i danske omgivelser på trods af, at hun ikke taler det danske sprog. Det er hun dog ved at forsøge at lave om på.

»Jeg elsker danskere og det danske køkken. De har det bedste bagværk. Det er bare utroligt. Hver gang jeg kommer der, elsker jeg det. Jeg elsker mine dage der. Landets kvalitet og folks mentalitet. De er altid venlige og glade. Det kan jeg virkelig godt lide,« siger hun.

»Vejret og og skatteforholdene er bare et stort kompromis. I Luxembourg betaler man halvt så meget skat og får halvt så meget dårligt vejr.«

Parret har boet i Monaco siden 2016. Førhen boede de i Luxembourg.