Lyt til artiklen

Den tidligere syvdobbelte vinder af Tour de France Lance Armstrong har langt om længe giftet sig med sin store kærlighed Anna Hansen.

Tirsdag annoncerede Armstrong på Instagram, at parret var blevet gift ved en intim ceremoni på Château La Coste i Frankrig med venner og familie.

Parret har været sammen i 14 år, og de mødte hinanden igennem Armstrongs velgørenhedsarbejde. I 2017 blev de forlovet.

'Bedste. Dag. Nogensinde. Giftede mig med mit livs kærlighed,' skriver Lance og Anna Armstrong i et fælles opslag på Instagram.

I opslaget skriver cykelstjernen, at bryllupsaftenen var fuld af latter og mange glædestårer.

Det nygifte par har sammen to børn, Maxwell (født i 2009) og Olivia (født i 2010).

Ægteskabet med Anna Hansen er den tidligere cykelrytters andet ægteskab. Fra 1998 til 2003 var Lance Armstrong gift med Kristin Richard, de har sammen tre børn. Efter sin skilsmisse datede Armstrong Sheryl Crow fra slutningen af 2003 til 2006. Parret nåede at blive forlovet i 2005, men gik fra hinanden året efter.

Armstrong fortsætter sit instagram-opslag med at hylde sin nu nye kone.

Lance Armstrong og Anna Hansen Armstrong.
Lance Armstrong og Anna Hansen Armstrong. Foto: David Edwards
Vis mere

'Anna, du har været min klippe gennem de sidste 14 år, og lad mig gøre det klart: Jeg ville ikke have overlevet dem uden dig,' skriver han.

Armstrong blev en superstjerne inden for cykelverdenen med sine syv sejre i Tour de France mellem 1993 og 2005. Titler, som den tidligere cykelstjerne blev frataget, da han i 2012 blev dømt for brug af doping.

Armstrong fortsætter med at skrive i opslaget, at han er stolt af det par, som Anna og han er blevet.

'Det krævede, at vi gjorde arbejdet. Men jeg er så glad for, at vi gjorde det. Jeg elsker dig umådelig meget,' skriver han.