Den kendte tv-vært og cykelkommentator Dennis Ritter hylder Rolf Sørensens optræden i Vild med dans.

Den pensionerede cykelrytter gennemførte nemlig fredagens dans ved hjælp af et bord og en stok, da han midt på ugen pådrog sig en fibersprængning.

Derfor var de fleste sikre på, at det også blev den sidste svingom for Rolf Sørensens og dansepartneren, Karina Frimodt. Sådan blev det dog ikke, og parret overlevede.

Efter dansen gik Dennis Ritter så på Twitter for at hylde sin mangeårige cykelmakker.

'I onsdags så jeg Rolf. Han kunne ikke gå, og var absolut ikke optimist med hensyn til fredagens dans. I aften står han her. Rolf - du får sgu min fighterpokal!', skrev Dennis Ritter fredag aften.

Parret fik kun fem point fra dommerne, men blev alligevel sendt videre ved hjælp af seernes stemmer.

Efterfølgende har det dog fået et hav af seere op ad stolen, der har kritiseret, at Rolf Sørensen stadig er med i det populære program.

Rolf Sørensen udtalte efterfølgende, at han er i tvivl om, hvorvidt han kan fortsætte i programmet.

Foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau Scanpix 2018
Vis mere

»Jeg skal tænke på mit helbred. Jeg lever jo stadig af mine ben, så jeg kan ikke bare smadre dem. Jeg er nødt til at overveje, hvad der skal ske, og om det kan lade sig gøre at fortsætte,« sagde han blandt andet.

TV2 har derefter været ude og slå fast, at det er helt op til Rolf Sørensen selv, om han vil fortsætte.

De har samtidig afsløret, hvad der vil ske, hvis cykelkommentatoren ender med at sige farvel. Det kan du læse mere om her.

Næste fredag skal Vild med dans foregå på Det Kongelige Teater i anledningen af Knæk Cancer. Her er der ikke nogen, der bliver stemt ud.