Mads Würtz Schmidt blev nummer ti på lørdagens etape og er fortsat samlet nummer tre i Etoile de Bessèges.

Filippo Ganna viste høj klasse, da han lørdag vandt 4. etape af cykelløbet Etoile de Bessèges.

Den italienske temporytter fra Ineos kørte på imponerende vis væk fra en mindre udbrydergruppe og alene til mål.

Ganna havde fronten i udbrydergruppen, da han ganske enkelt trak fra de øvrige seks ryttere.

De sidste over otte kilometer var opvisning i solokørsel fra Ganna, som er specialist i disciplinen enkeltstart.

Feltet jagtede og indhentede de seks ryttere på mellemhånd, men ikke Ganna. Han kom ind over stregen 17 sekunder foran feltet.

Franske Christophe Laporte var hurtigst i feltets spurt og endte på andenpladsen. Mads Würtz Schmidt blev nummer ti.

Danskeren bevarede dermed sin samlede tredjeplads i løbet, hvor kun to belgiere er bedre placeret før søndagens femte og sidste etape.

Tim Wellens (Lotto Soudal) fører løbet samlet, mens Edward Theuns (Trek) er toer - 44 sekunder efter.

Mads Würtz Schmidt, som kører for Israel Start-Up Nation, er samlet nummer tre - 46 sekunder efter Wellens.

Étoile de Bessèges er det løb, der for alvor skyder den europæiske cykelsæson i gang, og der er en række større navne med i det franske etapeløb.

Det består af i alt fem etaper med sidste etape søndag, som er en enkeltstart.

Michael Valgren udgik allerede efter 1. etape efter at have brækket to fingre i et styrt.

Valgren skal opereres mandag og forventer at være ude i seks til otte uger. Det oplyste han lørdag i en sms til TV2 Sport.