Der er ingen, der kan presse Chris Froome netop nu, og nu er han også selv begyndt at føle, at konkurrenternes angreb udebliver.

På dagens hårde bjergetape i Tour de France var der enkelte små angreb fra konkurrenterne, men Chris Froome var iskold bag sine holdkammerater. Der var da heller ikke nogen af rytterne, der fik noget ud af det.

Det begynder derfor at undre Froome, hvor angrebene bliver af.

»Her til morgen forventede jeg flere angreb fra mine rivaler. I løbet af etapen forventede jeg dem specielt fra Movistar, fordi de havde to stærke ryttere i udbruddet,« siger Froome til den officielle Tour-side.

»Valverde forsøgte, da Aru angreb. Bardet forsøgte selvfølgelig også at rykke ved toppen, men jeg havde følelsen af, at ingen havde benene til at lave en forskel,« forklarer han.

Froome forsøgte på Grand Colombier at teste de andre ryttere ved at lave et lille ryk for at se, hvem der reagerede. Det viser nok også noget om, hvilket overskud den gule førertrøje kører med, men han har også et stærkt hold bag sig.

»Det er demoraliserende for mine konkurrenter at se ham (Wout Pouls, red.) og mine andre holdkammerater neutralisere deres angreb, så de virker glade for at blive i mit hjul. Måske tænker de mere på Alperne,« siger Froome.

Froome siger ligeledes, at han er i en bedre position lige nu, end han havde forventet inden løbets start.