Cykelsporten er et overstået kapitel for Bjarne Riis.

Og den seneste periode har han i stedet brugt tiden på at lede efter et nyt job – nærmere bestemt flere bestyrelsesposter.

Men nu behøver den tidligere Tour de France-vinder ikke længere tænke over, hvad han skal bruge sin hverdag på. 

Danskeren har takket ja til en bestyrelsespost fra firmaet Nortec, der producerer totalløsninger inden for vaskerier og ladestandere, lyder det i en pressemeddelelse.

Bjarne Riis er blevet en det af Nortecs bestyrelse.
Bjarne Riis er blevet en det af Nortecs bestyrelse. Foto: Nortec
Vis mere

Og over for B.T. uddyber den 59-årige herningenser sin beslutning.

»Jeg er super glad for det og tror, det bliver spændende, selv om jeg ikke rigtigt er startet endnu. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang,« lyder det.

Bjarne Riis kendte i forvejen ejeren og direktøren af Nortec-virksomheden, Michael Sand, som tidligere var administrerende direktør i Virtu Cycling.

Et firma, som han stiftede i 2016 sammen med rigmanden Lars Seier Christensen.

»Jeg kender Michael som en super fyr. Én, der har orden i tingene. Og så synes jeg, det er en spændende virksomhed, han har. Det går rigtig godt, og de kunne godt tænke sig at bruge én som mig til at være med til at sikre, at det fortsat går godt,« fortæller Bjarne Riis.

Danskeren har i forvejen en bestyrelsespost i Board Institute, hvor han i øvrigt tog sin bestyrelsesuddannelse.

Over for B.T. afslører den tidligere Team Telekom-stjerne dog, at det nye job hos Nortec-virksomheden ikke er det eneste, han i øjeblikket overvejer at sige ja til.

Han har været så heldig, at han har fået flere henvendelser – og det er han lykkelig over.

»Der er et par henvendelser mere, som jeg overvejer. Jeg skal lige have et par møder mere. Der er interesse fra nogen, jeg synes, er fedt. Der er et par spændende projekter fremadrettet,« afslutter han.