Jakob Fuglsang kørte en fornuftig afsluttende enkeltstart i Ruta del Sol og endte på løbets fjerdeplads.

Etapeløbet Rute del Sol blev en god oplevelse for Jakob Fuglsang (Astana).

Den danske cykelrytter kørte over stregen i 12.-bedste tid på søndagens afsluttende enkeltstart på 14,2 kilometer.

Dermed formåede han at fastholde sin placering som nummer fire i det samlede klassement. Han sluttede samlet 30 sekunder efter Tim Wellens (Lotto-Soudal), der blev løbets samlede vinder.

Søndagens enkeltstart blev vundet af Sky-rytteren David de la Cruz. Spanieren brugte 17 minutter og 11 sekunder på den intense kraftanstrengelse.

For Cruz' holdkammerat Chris Froome var det sydspanske løb det første siden offentliggørelsen af hans positive dopingprøve fra Vuelta a España sidste år.

Britens deltagelse i Andalusien er blevet kritiseret af flere ryttere.

32-årige Froome fik på sidstedagen klemt sig ind i top-10, men han var næsten to minutter efter løbets vinder.