En spansk profil forlader holdet, mens en anden skifter til det.

Der er gang i handlerne hos spanske Movistar, der netop har sendt spanske Mikel Landa til Bahrain-Merida, men allerede nu er der hentet en yderst potent klassementsrytter ind.

Enric Mas er navnet på Movistars nyeste ansigt. Den 24-årige spanske profil kommer fra Deuceuninck-Quick Step, hvor han netop har overstået Tour de France som hjælperytter for franske Julian Alaphilippe.

»Det næste kapitel starter her. Enric Mas Nicolau har underskrevet en tre-årig kontrakt med Movistar!« skriver det spanske hold på Twitter.

Betydning for Fuglsangs fremtid?

Enric Mas' exit fra Deceuninck-Quick Step kan være med til at åbne døren for en dansk profil, nemlig Jakob Fuglsang. Astana-kaptajnen har af flere omgang være rygtet til det belgiske storhold, senest med Bjarne Riis som ledsager. Det kan du læse om her.

Fuglsang har kontraktudløb ved udgangen af 2019, og derfor skal han enten forlænge med det Astana-mandskabet, hvor han har været siden 2013, eller finde en ny arbejdsgiver.

Movistar har også været nævnt som en potentiel destination for Fuglsang. Om Enric Mas' skifte fra det ene hold til det andet kan åbne op for Fuglsangs fremtid, vil kun tiden vise.