Det er endelig blevet, og det betyder, at cykelsportens stjerner nu har fået mulighed til at vise det tøj, som vi kommer til at skulle holde øje med gennem sæsonens mange etapeløb og klassikere. Indtil nu har de nemlig været kontraktligt forpligtet til at køre i de farver, som de repræsenterede sidste år - også selvom de har været af sted på træningslejre med deres nye holdkammerater.

Og så er det naturligvis de mange cykelhold, som bare har modificeret holdets tøj - eventuelt i forhold til afgåede og tilkomne sponsorer.

Mange ryttere har brugt årsskiftet til at vise deres nye klæder frem på Twitter.

Som eksempelvis Alberto Contador, der efter årene hos Tinkoff nu skal forsøge at skabe resultater i sin karrieres efter alt at dømme allersidste sæson.

Vincenzo Nibali har fået sin bror Antonio med ind på det nye Bahrain-Merida hold. Og med ind på billedet.

Team Sky har været igennem et efterår og en vinter, hvor mistanken om urent trav har ramt det britiske hold. Nu gør man klar til en ny sæson i nye klæder og med nye ryttere, heriblandt OL-guldvinderen Owain Doull.

Irske Dan Martin glæder sig til at skulle køre for Brian Holms Quick Step-mandskab, som kører videre i blåt:

Team Katusha-Alpecin har nu to danske ryttere. Både Michael Mørkøv og Mads Würtz Schmidt får bordeaux skuldre på den røde trøje.

De fire danskere Jakob Fuglsang, Matti Breschel, Michael Valgren og Jesper Hansen kommer til at køre i samme himmelblå trøje på Astana-holdet sammen med Oscar Gatto:

Brian Nygaard har sagt farvel til australske Orica, men Magnus Cort og Christopher Juul-Jensen kører videre på holdet, som allerede har taget hul på den nye sæson.

Nairo Quintana og Movistar vil uden tvivl være særdeles synlige i de store etapeløb. Sådan præsenterer holdet sig selv inden den nye sæson:

Moreno Hofland er ny holdkammerat med den danske slider Lars Bak, som kører til at køre i denne flotte rød-hvide trøje:

Robert Gesink er ny på 'det andet Lotto-hold, Lotto-NL:

Andre læser også