Både Jakob Piil og Rolf Sørensen ser positivt på, at Jesper Skibby vil rydde op i sin dopingfortid. 

Tv-programmet 'Doping Epidemien' med Jesper Skibby kørte mandag aften over skærmen på Danmarks Radio.

Her ville Skibby blandt andet sørge for, at hans brug af doping i karrieren ikke skulle gå ud over unge ryttere, der er på vej frem.

BT har tirsdag været i kontakt med flere tidligere cykelryttere for at høre om deres syn på programmet. Deriblandt Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne, Rolf Sørensen, der ikke har noget ondt at sige om Skibbys program.

- Jeg synes, det er fint, når det handler om at hjælpe unge ryttere. De unge talenter vi har, der er på vej op, de skal ikke have det image på sig. Det er en anden cykelsport i dag, siger Rolf Sørensen.

Også den tidligere etapevinder i Tour de France Jakob Piil er positiv omkring 'Doping Epidemien'.

- Initiativet er i orden. Så længe der er gode intentioner med det, så synes jeg det er fint. Når programmerne så er færdige, må man i sidste ende konkludere, hvad der kommer ud af det, siger Jakob Piil.

Jesper Skibby siger om sine forventninger til omverdenens reaktioner på programmet:.

- Man får nogle negative reaktioner, men jeg har også fået virkelig mange positive reaktioner fra folk, som selv har været i det. Hvis der er nogen i cykelsporten, der har negative reaktioner efter, at programmerne har været vist, så er det fordi, de ikke har rent mel i posen, mener Jesper Skibby.