Jesper Mørkøv kørte efter sejren ved seksdagesløbet i Bremen, men i sidste ende måtte han sammen med sin hollandske makker Yoeri Havik tage til takke med tredjepladsen. Det var dog andet løb i træk, hvor danskeren kørte sig på podiet i et af de europæiske seksdagesløb, efter han tidligere på måneden tog andenpladsen i Rotterdam sammen med Lasse Norman Hansen.

»Formen har virkelig indfundet sig her i januar. Med det niveau jeg har som rytter, er det nødvendigt, at jeg er i topform, hvis jeg skal køre med om sejren. I oktober og november er det lidt sværere for mig. Men nu er jeg i super-form,« fastslår Jesper Mørkøv, der er på vej til Berlin, hvor han et nyt seksdagesløb begynder torsdag aften.

Han var trods alt godt tilfreds med tredjepladsen i Bremen.

»Yoeri Havik er en rigtig god makker, men hvis jeg skulle have vundet, skulle jeg nok have en anden. Det lignede på forhånd en sørgelig fjerdeplads til os, så derfor er glad for, at vi blev treer. Vi satsede lidt i finalen, og så faldt vi fra anden- til tredjepladsen, men det synes jeg er lidt lige meget«

Nu gælder det i første omgang det traditionsrige løb i Berlin, hvor han er tilbage et makkerpar med Marc Hester, en anden dansk rytter, hvis sæson er lagt an på at toppe i seksdagesløbene.

»Jeg ved ikke rigtig, om vi kan køre med om sejren. I Berlin og Rotterdam er banerne mindre, og det passer mig bedre. Og vi vil hellere vinde i København end i Berlin. Det betyder ikke, at vi kommer til at køre med håndbremsen trukket i Berlin, men i København får den bare fuld hammer,« lover Jesper Mørkøv.

Seksdagesløbet i København køres fra 26. til 31. januar, og venter der en duel mod storebror Michael Mørkøv, som sammen med Lasse Norman Hansen kommer til at udgøre par nummer syv.

Andre læser også