Den tidligere DM-toer Nicolai Brøchner vender tilbage til Riwal, der også forlænger med Andreas Stokbro.

Hellerup. Cykelrytteren Nicolai Brøchner vender tilbage til Riwal, oplyser det danske hold på et pressemøde.

Brøchner er kendt som en god afslutter og blev i 2017 nummer to ved DM kun overgået af Mads Pedersen. Han har i denne sæson kørt for det amerikanske hold Holowesko.

- Det føles godt at komme tilbage. Der er noget, der ikke har fungeret for mig i år, og jeg har ikke fundet mit niveau fra tidligere. Jeg glæder mig til at genfinde det niveau, jeg synes, jeg har, siger Nicolai Brøchner.

Ud over Brøchner har Riwal indgået aftaler med yderligere fem ryttere.

Det drejer sig om talentfulde Andreas Stokbro, de to nordmænd Sindre Lunke og Krister Hagen, samt den svenske mester Lukas Eriksson og hans landsmand Kim Magnusson, der blev svensk mester i 2017.

Dermed tæller holdet, der næste år bliver professionelt og rykker op som prokontinentalhold, 16 ryttere.

- Vi bliver et internationalt hold med stærkt nordisk dna. Vi bliver det største danske hold, måske det største i norden, og vi glæder os til at komme ud i Europa med en alsidig og ekstremt motiveret trup, siger direktør Steffen Kromann.

- Jeg synes, at vi har et rigtigt stort potentiale i det hold. Vi skal have gjort Brøchner skarp igen, og Alexander Kamp kan det hele, hvis han mulighederne.

- Der er en bredde med stærke danske individualister, og vi får erfaring fra nordiske ryttere, der har kørt på World Tour og har kørt Grand Tours før, lyder det fra direktøren.

Det danske hold kommer til at køre under navnet Riwal Readynez Cycling Team.

Readynez blev ved torsdagens pressemøde præsenteret som sponsor på en treårig kontrakt.

/ritzau/