Jonas Vingegaard, Mads Pedersen og Kasper Asgreen.

Tre af dansk cykelsports største navne, men de er ingen steder at finde på listen over udtagede ryttere til VM i Australien i september.

For mandag morgen har landstræner Anders Lund fundet de sidste ryttere til VM i linjeløb i Australien, og her er der blevet plads til danmarksmester Alexander Kamp, Michael Mørkøv, Mikkel Honoré og Mikkel Bjerg.

De slutter sig til Mattias Skjelmose Jensen, Jakob Fuglsang, Søren Kragh Andersen og Magnus Cort Nielsen, der allerede var udtaget af landstræner Lund.

I enkeltstarten stiller Danmark til start med Søren Kragh Andersen og Mikkel Bjerg, mens duoen får selskab af Magnus Cort Nielsen i Mixed Relay.

»Med de sidste fire navne er holdet til linjeløbet både formstærkt, erfarent og motiveret. Jeg forventer at vi kan køre med om medaljerne, og at vi har flere kort at spille i finalen. I TT og Mixed TTT stiller vi med skarpe ryttere og har også her fornuftige chancer for topresultater,« siger Anders Lund i en pressemeddelelse.

Tour de France-vinderen Jonas Vingegaards fravær skyldes fokus på andre løb i Europa, mens Mads Pedersen, der lige nu kører i grønt ved Vuelta a Espana, i weekenden meddelte, at han har brug for hvile.

Kasper Asgreen kører ikke flere løb i denne sæson – det blev besluttet i samråd med Quick-Step Alpha Vinyls medicinske stab, fordi Asgreen oven på en hård sommer har udviklet et træthedssyndrom.