Magnus Cort blev indhentet med fire kilometer tilbage af 4. etape i Romandiet Rundt. Michael Woods tog sejren.

Cykelrytteren Magnus Cort (EF) kørte lørdag med om sejren på kongeetapen i Romandiet Rundt.

Den 28-årige dansker sad med i frontgruppen på det meste af 4. etape, og med ni kilometer tilbage på en stejl stigning op mod målstregen, gik han alene i front.

Den normalt så stærke sprinter fik sat italienske Simone Petilli (UAE), og det begyndte så småt at dufte af en uventet dansk sejr.

Den store triumf udeblev dog, for kræfterne slap op hos Cort.

Med fire kilometer til toppen blev danskeren overhalet af Petilli, inden canadiske Michael Woods (Israel Start-Up Nation) kom farende bagfra og overtog føringen.

Geraint Thomas (Ineos) gjorde ham lidt senere selskab, og det stod hurtigt klart, at Woods og Thomas skulle afgøre sagen imellem sig.

På en glat afslutning skred cyklen under Geraint Thomas, der væltede få meter fra målstregen, så Michael Woods let kunne tage sejren.

Mens Geraint Thomas lå på asfalten og ømmede sig, sneg australske Ben O'Connor sig forbi og sluttede som toer foran Thomas.

Magnus Cort raslede langt tilbage og kom i mål flere minutter efter den canadiske etapevinder.

I den samlede stilling overtager Michael Woods samtidig føringen fra spanske Marc Soler (Movistar), der nu er nede på fjerdepladsen - 33 sekunder efter canadieren.

Geraint Thomas er toer i klassementet - 11 sekunder efter Woods. Ben O'Connor har på tredjepladsen 21 sekunder op til den førende rytter.

Romandiet Rundt slutter søndag med en enkeltstart over 16,2 kilometer.

/ritzau/