Foto: Henning Bagger

En sæson mere. Sådan kan fremtiden komme til at se ud for Alberto Contador, der ellers tidligere har meldt ud, at 2016 ligner hans sidste sæson.

Og det bliver i så fald ikke bare hans sidste sæson – han er klar for til at oprette sit helt eget cykelhold, hvor han så vil slutte af som kaptajn.

»Jeg har to muligheder i hovedet: En er at fortsætte, hvis jeg har en uheld i Touren som i 2014, og det andet er at starte et professionelt hold,« siger Alberto Contador ifølge Cyclingnews.com.

Contadorx

Den 33-årige spanske Tinkoff-rytter erkender dog, at han skal skrabe mindst 15 millioner euro sammen (cirka 110 millioner kroner) for at kunne konkurrere på World Tour-niveau.

Og trods sin tidligere fortællinger om at hoppe definitivt af cyklen ved udgangen af dette år, så ligner det efterhånden ikke Alberto Contadors løsning.  Han siger, at chancerne for IKKE at stoppe efter denne sæson er over 50 procent.

»Mit karrierestop kommer an på en stribe omstændigheder, og hvordan året forløber. Men jeg følger mig meget motiveret til denne sæson, og jeg glæder mig til at komme i gang,« siger Alberto Contador.

Hans første opgave i denne sæson er Volta Algarve i Portugal.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.