Lyt til artiklen

Cecilie Uttrup Ludwig høstede stor succes under den første udgave af kvindernes Tour de France, men det er ikke kun på landevejen, at det kører for den 26-årige cykelrytter.

I juni vandt hun linjeløbet ved DM, og det betød, at Cecilie Uttrup Ludwig kunne iføre sig dannebrogstrikoten under Tour de France, hvor hun på imponerende vis sejrede på 3. etape og blev nummer syv samlet. Også i privaten har Cecilie Uttrup Ludwig helt styr på tingene.

Her fandt hun kærligheden i sin australske kollega, 28-årige Miles Scotson, der ligesom Uttrup Ludwig kører på det franske FDJ-hold.

»Vi mødte jo næsten hinanden på landevejen, skulle jeg til at sige,« fortæller hun i et interview med Fit Living.

Foto: JEFF PACHOUD
Vis mere

Parret bor hver for sig i den spanske cykelby Girona, hvor de dog ofte bruger det meste af deres fritid sammen.

Til daglig bruger de en stor del af deres hverdag på at træne. Heldigvis kan parret udnytte, at de i det mindste bruger de mange timer på træning på de samme tidspunkter.

»Han forstår, hvad man går igennem, når man er cykelrytter. Både på den ene og den anden måde i forhold til træning og løb. Men det er faktisk ikke, fordi vi taler så meget om cykling, for der skal også være plads til at tale om andre ting,« siger Cecilie Uttrup Ludwig til Fit Living.

Derudover fortæller den danske cykelrytter, at hun generelt præsterer bedst, når der også er godt styr på alle de omkringliggende ting.