Kim Andersen afslører over for sporten.dk, at det er Brian Nygaard, der skal stå i spidsen for det nye luxembourgske hold, der vil blande sig i den absolutte verdenstop.

Brian Nygaard var ansat hos Bjarne Riis i otte år, inden han forud for denne sæson skiftede til Team Sky. Opholdet hos det nye britiske storhold blev kort, og Brian Nygaard er færdig med ”blot” at være pressemand i cykelsporten. Nu skal Brian Nygaard være boss.

- Brian Nygaard bliver ledende team-manager på det nye hold, afslører Kim Andersen over for sporten.dk.

Dermed tager Brian Nygaard et gigantisk skridt op ad stigen. Kim Andersen fortsætter på samme niveau.

- Jeg bliver bare ledende sportsdirektør på holdet, siger Kim Andersen.

Hvem der ellers skal tilknyttes, vil Kim Andersen endnu ikke fortælle. Men han vil gerne fortælle, at der er en hovedsponsor på plads, og at holdet bliver en seriøs konkurrent til verdens bedste hold.

- Jeg kan fortælle, at Brian og jeg er på holdet, og at det bliver et hold på højeste niveau – ProTour-niveau. Derudover kommer der mere, når der kommer mere. Vi vil overholde de regler, der er og respektere alle andre hold, siger Kim Andersen, der dog godt tør slå fast, at det nye luxembourgske hold bliver et hold på niveau med storholdene Team Saxo Bank og Team Sky, som Kim Andersen og Brian Nygaard nu vender ryggen.

- Det gør det, det er 100 procent sikkert, siger Kim Andersen.

Og at udmeldingen kommer nu skyldes, at aftalen med en hovedsponsor er på plads, så lønninger til bl.a. Nygaard og Andersen er sikret.

- Det er derfor, vi kan melde det ud nu. Jeg har da ikke tænkt mig at opgive en god plads for noget, der ikke var forhandlet på plads. Det er klart. Jeg skal jo også leve, siger Kim Andersen.