Jakob Fuglsang kan måske ende hos det spanske storhold Movistar næste år.

I hvert fald er der dialog mellem storholdet og danskerens lejr. Det bekræfter Fuglsangs agent over for B.T.

'Jeg snakkede med Eusebio Unzué (leder hos Movistar, red.) under Giro d' Italia. Men jeg vil først begynde at snakke med Fuglsang efter Dauphiné om, hvorvidt han skal forlade Astana eller ej,' skriver  Moreno Nicoletti i en sms.

Det var den spanske sportsavis Marca, der tidligere på dagen kunne berette om dialogen, som cykelrytterens agent nu bekræfter.

Efter et yderst succesfuldt forår, hvor danskeren har markeret sig med adskillige topresultater, har der da også været meget interesse for den 34-årige cykelstjerne, hvis kontrakt udløber efter sæsonen.

Det har Moreno Nicoletti også tidligere fortalt til B.T.

Her er han udset som erstatning for både Nairo Quintana og Mikel Landa, der ifølge Marca er på vej ud ad døren.

Det er nemlig så godt som sikkert, at Landa skifter til Bahrain Merida, mens colombianske Quintana ender hos Arkea-Samsic, skriver de.

»Det er en interessant mulighed med tanke på de ændringer, som der ser ud til at ske på mandskabet,« siger en kilde til Marca.

Danskerens agent slår fast, at de først vil sætte sig ned og tage en beslutning efter etapeløbet Critérium du Dauphiné, der køres fra den 9. til den 16. juni.

Foto: FABRICE COFFRINI
Vis mere

Jakob Fuglsang har været bedre end nogensinde i denne sæson, hvor han i forårsklassikerne imponerede stort.

Han kom således på podiet i de tre store endagsløb Amstel Gold Race, Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège. Først blev det til en tredjeplads og en andenplads, inden han til sidst kunne træde op på det øverste trin.

Jakob Fuglsang er igen i år kaptajn for Astana, når årets Tour de France starter den 6. juli i Bruxelles.